U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Frank Beffers

 

In het Lido in Waalwijk heb ik als 17 jarige de passie voor koken ontdekt. Hoewel mijn carrière zich later in de sector "zorg en welzijn" verder ontwikkelde, ben ik altijd met koken bezig geweest. al meer dan 20 jaar verzorg ik wijnproeverijnen en de laatste jaren kook ik steeds vaker als thuiskok voor groepen tussen de 8 en 30 personen.

In 2006 startte ik "Buitentafelen". Een bedrijf waarin ik mensen adviseerde over de manier, waarop je met gebruik van een buitenkeuken meer kunt genieten in je eigen tuin. Door het creëren van een overdekte ruimte met goede voorzieningen neemt het leefplezier aanzienlijk toe. Daarnaast werd het vanaf dat moment mogelijk om met een mobiele keuken tijdens feesten bij mensen in de tuin te koken. 

Als projectleider in de ouderenzorg gaf ik inhoud en vorm aan gastvrijheid: hoe zorg je er voor dat mensen zich welkom voelen? 

Steeds is het weer een uitdaging om er voor te zorgen, dat een juiste combinatie van smaken een tongstrelende ervaring oplevert. Dat het er mooi uitziet, mag een compliment zijn voor de ingrediënten, maar zeker ook voor de gasten. De Franse keuken met verschillende mediterrane invloeden blijft mij daarin inspireren.