U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Streven 

 

Het is mijn streven om er echt een bijzondere ervaring van te maken, voor jou en je gasten. Daarvoor moet het eten heerlijk en soms verrassend zijn en de bediening en service uitstekend. Zo zal iedereen zich een geslaagde avond herinneren.  

Dit betekent dat:

.... ik mooie duurzame producten gebruik en deze bij voorkeur zo dicht mogelijk bij huis koop

.... ik heerlijke gerechten met bijzondere, soms spannende smaken bereid

.... het oog ook wat wil en de opmaak dus de nodige aandacht krijgt

.... de wijnen bijzonder zijn en passen bij de gerechten

.... de tafel er goed, schoon en verzorgd uit ziet

.... ik mee verantwoordelijk ben voor een geslaagde en niet te vergeten avond.

  

Gasten en gangen

In principe kom ik graag bij u koken voor 6 tot 12 mensen. In overleg kan dit ook voor meer mensen. Daarnaast is het vertrekpunt 3 gangen en kan dit uitgebreid worden met tussengerechtjes of meerdere gangen. Een tussengerecht zit tussen een amuse en een volwaardig gerecht in.

 

Gerechten

Vanzelfsprekend kan ik je een uitgebreide menukaart presenteren. Liever ga ik samen met jou op zoek naar mooie smaken, geuren, vormen en kleuren, die passen bij de avond om zo samen het menu vorm te geven.